Beyoncé objavila svoj novi singl 'Break My Soul', fanovi oduševljeni
(Izvor: Arhiva)

Beyoncé objavila svoj novi singl 'Break My Soul', fanovi oduševljeni

Beyoncé je rano u ponedjeljak objavila svoj novi singl i slobodno se može reći da je "Break My Soul" učinio svoj dio da razbije internet.

Sa svojom vibrom house muzike, plesna pjesma označila je povratak za koji je Bey Hive (kako je poznata baza njezinih vjernih obožavatelja) bila više nego spremna.

"Nećeš mi slomiti dušu", pjeva Beyoncé u refrenu uz stihove koji daju do znanja da je potpuno svjesna svoje moći.

"Imma let down my hair/'Cause I lost my mind ", pjeva ona. " Bey is back and I'm sleeping real good at night/The queens in the front and the doms in the back/Ain't takin' no flicks but the whole clique snapped“. Također ponovno spaja Queen Bey s legendom bounce muzike Big Freedia, koja se pojavila na Beyoncéinoj hit pjesmi iz 2016. "Formation".

"Nadrealan je osjećaj ponovo biti u pjesmi s kraljicom Beyonce", tvitala je Big Freedia. "Tako sam počašćena što sam (dio) ovog posebnog trenutka da sam zauvijek zahvalan gospodaru. Neka me neko uhvati."

Superzvijezda je u ponedjeljak najavila da će pjesma biti objavljena u ponoć, ali je rano napravila iznenađenje na Tidal, streaming servisu čiji je vlasnik njezin suprug, reper Jay-Z.

"Break My Soul" prvi je singl s njenog nadolazećeg albuma "Renaissance" koji bi trebao izaći 29. jula.

Godine 2020. Beyoncé je objavila singl "Black Parade" u čast Junteentha.

Posljednji vizualni album dobitnice Grammyja, "Black Is King", objavljen je iste godine kao prateći projekt njenom kuriranom albumu "The Lion King: The Gift". Dala je svoj glas za lik Nale u Disneyjevom remakeu "Kralja lavova" iz 2019.

Njen posljednji album bio je "Lemonade" 2016. godine.

federalna.ba/CNN

Beyonce singl Break My Soul