Nove epizode humorističke serije "Blago nama"

Drugu sezonu humorističke serije „Blago nama“ gledatelji Federalne televizije mogu pratiti od utorka, 30.novembra. Nove epizode još su zabavnije, duhovitije, ali i aktuelnije!

Sadašnji događaji prikazani na humorističan način, svakodnevni problemi i situacije koje su svi barem jednom doživjeli, poput generacijskih razlika, obiteljskih nesuglasica, prvih ljubavi i bračnih zavrzlama, ali i činjenica da svako u svom životu ima barem jednog Jadranka, Dragu, Tamaru, Anu, Borisa ili Glavinu, recept su uspjeha serije Blago nama.
Nakon što su na kraju prve sezone Tamara i Jadranko „protjerani“ iz Borisove i Anine kuće, zatičemo ih u akciji povratka koja će, naravno, poći po zlu, ali će ipak dati za njih pozitivan rezultat – Ana i Boris primit će ih nazad, tako da se likovi opet vraćaju na početne postavke – svi skupa pod istim krovom. I sve je spremno da se cirkus nastavi!

Jedna od ključnih, ali i najdražih karakteristika serije Blago nama, jeste bavljanje aktuelnostima, selidba tema iz vijesti u homorističku seriju!
„Mislim da smo napravili još bolju, dinamičniju, duhovitiju i aktuelniju sezonu. Likovi su sjeli publici, zavoljeli su ih i mi smo zavoljeli te likove, tako da ih sada još lakše igramo“, potvrđuje Enis Bešlagić, koji u seriji igra Jadranka.

Očigledno je da je glumačka ekipa kliknula na prvu pa se obiteljska atmosfera i dobro raspoloženje nastavilo i na snimanju druge sezone. 
„Ja taj set zovem rajski vrt, mislim da to dovoljno govori! Sad smo još i prisniji nakon toliko vremena provedenog zajedno, stvarno sve funkcionira odlično. Glumačka ekipa je jednostavno najbolja na svijetu i čovjek se među njima odlično osjeća. Dakle, ja kad idem na snimanje, ja kao da idem na neku obiteljsku proslavu“, ističe Zlatan Zuhrić Zuhra, popularni Glavina.

Kako će izgledati povratak Jadranka i Tamare, je li za Anu i Borisa Bruxelles zauvijek izgubljen i u kakve će se sve komične situacije upetljati omiljeni likovi, gledatelji mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 21.15 sati na Federalnoj televiziji, u novoj sezoni serije 'Blago nama'.

Glume: Enis Bešlagić, Žarko Radić, Hristina Popović, Tara Rosandić, Filip Križan, Zlatan Zuhić i Miran Kurspahić

Blago nama Enis Bešlagić humoristička serija
Blago nama serija Federalna televizija
0 02.02.2021 14:47