Novak Đoković vratio TC na upravljanje Gradu Beogradu
(Izvor: Ilustracija/RTV)

Novak Đoković vratio TC na upravljanje Gradu Beogradu

Kompanija "Tara 2016 S", čiji su vlasnici srbijanski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena, saopštila je danas da će zemljište i objekte u okviru Teniskog centra Novak vratiti na upravljanje Gradu Beogradu."Dugo smo promišljali i donijeli ni malo laku odluku da prestanemo s radom i vođenjem zemljišta, objekata i čuvanjem teniske oaze nakon više od deset godina. Sa velikom zahvalnošću vraćamo zemljište Gradu Beogradu", navodi se u saopštenju.

Beogradski mediji ove sedmice prenijeli su da će Đoković 1. juna vratiti Teniski centar Gradu Beogradu.

U saopštenju se dodaje da je kroz taj objekat prošlo desetine hiljada djece, kao i da je održano sedam ATP i jedan WTA turnir, a u svijet poslana lijepa slika Beograda i Srbije.

"Zahvaljujemo se svim nadležnim predstavnicima lokalne samouprave, Grada Beograda, Vladi Republike Srbije, Ministarstvu sporta, Teniskom savezu Srbije, brojnim kompanijama na ogromnoj pomoći i podršci svih prethodnih godina. Hvala hiljadama ljudi koji su provodili vrijeme u teniskom centru i zajedno sa nama napredovali, stvarali nezaboravne trenutke. Na kraju, ogromnu zahvalnost dugujemo našim zaposlenima koji su vjerovali u naš projekat i viziju. Sigurni smo da će ovo mjesto ostati sportska duša Dorćola i Beograda", navodi se.

Iz te kompanije su istakli da će fokus u narednom periodu biti usmjeren na nove projekte, među kojima će biti i onih koji se bave teniskim razvojem djece i omladine.

federalna.ba/Beta

Novak Đoković Beograd teniski tereni
gradonačelnik Beograd ostavka
0 29.09.2023 11:36
ATP lista Novak Đoković Carlos Alcaraz
0 25.09.2023 11:09
zagađenje zraka Beograd
0 22.09.2023 09:38
pregovori Beograd Priština
0 14.09.2023 10:35