Željko Gugić izabiran za predsjednika, a Ante Musa za dopredsjednika Upravnog odbora Širokog

Željko Gugić izabiran za predsjednika, a Ante Musa za dopredsjednika Upravnog odbora Širokog

Željko Gugić izabiran za predsjednika, a Ante Musa za dopredsjednika Upravnog odbora NK Široki Brijeg.

- Uspjeh i prosperitet kluba je želja svih članova ovog Upravnog odbora. NK Široki Brijeg je veliko i značajno nogometno ime na ovim prostorima. Sinergijskim djelovanjem sponzora uključenih u Upravnog odbora i onih koji će se tek priključiti u podršci Plavo-bijelima želimo osigurati svjetlu budućnost klubu. U prvom redu želimo stabilizirati klub, a onda i napraviti rezultatski iskorak. Idemo postupno s jasnom vizijom kakav nogometni klub želimo i trebamo imati u Širokom Brijegu - poručilo je novo rukovodstvo kluba s Pecare.

Upravni odbor novim direktorom kluba imenovao je Josipa Bevandu, dobro poznato ime u bh. nogometnim krugovima i sportskog entuzijasta koji je ovu dužnost i ranije obavljao u klubu.

Novim tajnikom kluba imenovan je Dragan Soldo, dosadašnji v. d. direktora NK Široki Brijeg s velikim i bogatim iskustvom u radu kluba s Pecare.

Članovi Upravnog odbora raspravljali su i o podizanju marketinških aktivnosti NK Široki Brijeg na višu razinu. Za koordinatora za marketing izabrali su Marija Mandića, koji je već duže vrijeme uključen u marketinške aktivnosti Plavo-bijelih.

Na konstituirajućoj sjednici Upravnog odbora formiran je organizacijski odbor za Plavo-bijelu noć koja će biti održana 15. veljače. Druga sjednica Upravnog odbora zakazana je za 9. veljače gdje će novo upravljačko tijelo nastaviti s planiranim aktivnostima, priopćeno je iz NK Široki Brijeg.

federalna.ba/Fena

Željko Gugić Ante Musa NK Široki Brijeg
FK Željezničar NK Široki Brijeg
0 06.02.2023 16:46
NK Široki Brijeg raskid ugovora
0 18.01.2023 15:08
GNK Dinamo NK Široki Brijeg
0 09.01.2023 14:15
Di Mateo Lovrić NK Široki Brijeg NK Zrinjski
0 05.11.2022 09:17
NK Široki Brijeg HŠK Zrinjski derbi
0 29.10.2022 15:16
NK Široki Brijeg FK Famos
0 18.10.2022 13:37