Witherspoon 'uzbuđena' zbog prequela Legally Blonde
(Izvor: Alamy)

Witherspoon 'uzbuđena' zbog prequela Legally Blonde

Glumica Reese Witherspoon rekla je da je "jako uzbuđena" zbog nove serije "Legally Blond”, koja će premijerno biti prikazana sljedeće godine. Amazon Prime Video je ranije ove sedmice potvrdio da je serija pod nazivom Elle u razvoju. Pratit će Witherspoonov lik Elle Woods prije događaja iz filma Legally Blonde.

Zvijezda će izvršno producirati seriju, ali još nije objavljeno ko će glumiti tinejdžericu Elle Woods. U videu podijeljenom na Instagramu, vidi se Witherspoon kako se oblači i stavlja ružičasti ruž prije nego počne  mahati "strogo povjerljivim" scenarijem prije prezentacije Amazon Prime Videa oglašivačima."Prije nego što je postala najpoznatija vegetarijanka Blizanka koja je diplomirala pravo na Harvardu, bila je samo obična srednjoškolka iz 90-ih.

"I svi ćete je upoznati sljedeće godine na Prime Videou. TAKO SAM UZBUĐENA!"

U originalnoj Legally Blonde Woods je primljena na Pravni fakultet Harvarda u potrazi za dečkom koji je prekinuo s njom. Dok ondje studira, Woods otkriva da  može ponuditi mnogo više od svog izgleda i dokazuje da ima osobine vrlo sposobne odvjetnice. Kultni film, u kojem su glumili i Jennifer Coolidge i Luke Wilson, postao je veliki hit nakon izlaska 2001. godine.

Njegov uspjeh potaknuo je nastavak dvije godine kasnije, kao i mjuzikl koji je premijerno prikazan 2007. godine.

Pojavljujući se na Amazonovom događaju koji je najavljivao novu seriju, Witherspoon je viđena kako rekreira poznati "bend and snap" plesni pokret iz filma. Novu seriju producirat će Witherspoonina tvrtka Hello Sunshine, koja je sada dio Candle Media, a prije je radila na seriji uključujući Daisy Jones And The Six.

federalna.ba/BBC

Reese Witherspoon Legally Blond