Vučić se sastao s holivudskim glumcem Johnnyjem Deppom

Vučić se sastao s holivudskim glumcem Johnnyjem Deppom

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa proslavljenim holivudskim glumcem Johnnyjem Deppom i predstavnicima Iervolino studija, koji borave u Beogradu povodom promocije animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji za globalnu distribuciju Puffins Impossible.

Serijal je kreiran u studiju za proizvodnju animiranih sadržaja Iervolino Studios Andrea Iervolina i Monike Bakardi, osnivača matične kompanije Iervolino&Lady Bacardi Entertainment (ILBE), a produkciju potpisuje Archangel Digital Studios (ADS) Miloša Bikovića. Serijal je realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, saopšteno je iz Vučićevog kabineta.

“Proizvodnja ovakvog serijala nije važna samo za Iervolino Studios i Archangel Digital Studios, koji su partnerski iznijeli ovaj projekat, već i za srpsku kreativnu industriju, kao i za promociju naše zemlje u svijetu“, istakao je Vučić i naglasio da će u znak zahvalnosti za poštovanje koje ukazuje Srbiji, kao i zbog brojnih projekata koji zapošljavaju veliki broj mladih ljudi, odlikovati Deppa na svečanoj ceremoniji na Dan državnosti Republike Srbije.

“Počastvovan sam odlukom da budem nagrađen ordenom za zasluge. Biće mi velika čast da dođem u Srbiju 15. februara i prisustvujem svečanoj ceremoniji. Nastaviću da radim na promociji vaše divne zemlje”, istakao je Johnny Depp zahvalivši predsjedniku Vučiću na ukazanoj časti.

Projekat su, pored Johnnyja Deppa, predstavili i Andrea Iervolino, Monika Bakardi i Miloš Biković.

U toku sedmice svečano će biti otvoren i ogranak Iervolino Studiosa u Beogradu.

“Srbija je jedno od najinspirativnijih tržišta na kojima ILBE posluje. Proizvodnja Puffins Impossible serijala je dokaz da imamo sposoban i posvećen tim spreman za projekte svjetskog ranga. Otvorili smo čitav sektor posvećen postprodukciji i vizuelnim efektima, te naši planovi idu dalje od proizvodnje animiranih sadržaja. Naš cilj je da Srbija postane Hollywood”, rekla je Monika Bakardi, suosnivačica kompanije Iervolino and Lady Bacardi Entertainment i Iervolino Studios.

federalna.ba/AA

Aleksandar Vučić Johnny Depp
Aleksandar Vučić Rio Tinto
0 01.12.2021 21:00
Borut Pahor Aleksandar Vučić Slovenija Srbija
0 28.11.2021 17:16
Aleksandar Vučić Milorad Dodik
0 28.11.2021 14:06
Aleksandar Vučić Vladimir Putin
0 25.11.2021 17:45
Aleksandar Vučić Milorad Dodik Vladimir Putin
0 24.11.2021 12:22
Miroslav Lajčak Aleksandar Vučić
0 23.11.2021 19:51