U Brčkom započelo međuškolsko natjecanje u futsalu

U Brčkom započelo međuškolsko natjecanje u futsalu

Gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Zijad Nišić, šef Odjela za obrazovanje Zoran Bulatović i šefica Pododjela za predškolsko i osnovno obrazovanje Mara Matkić danas su u dvorani JU Gimnazija ''Vaso Pelagić'' Brčko nazočili početku međuškolskog natjecanja u futsalu.

Na otvaranju natjecanja sudjelovale su tri osnovne škole s područja Distrikta gdje je najbolji rezultat ostvarila JU Četvrta osnovna škola Brčko distrikt BiH, priopćeno je iz Vlade Brčko distrikta.

Gradonačelnik Nišić, koji je i službeno otvorio natjecanje, kazao je da je ovo povijesni dan za školski sport u Brčko distriktu BiH, dodavši da je planirano i proširenje spektra sportova koji će biti uvršteni u međuškolske lige.

Šef Odjela za obrazovanje Zoran Bulatović izrazio je nadu da će ovaj pilot projekt biti uspješan te da će ova tradicija biti nastavljena.

Prvo kolo lige školskog sporta u futsalu za srednje škole odigrat će se sutra.

Ovaj projekat podržala je Vlada Brčko distrikta BiH, odnosno Odjel za obrazovanje i Odjel za gospodarski razvoj, sport i kulturu u suradnji s Udruženjem građana ''Distrikt'' kao nositeljem aktivnosti.

federalna.ba/Fena

Brčko futsal