Tri mjeseca zatvora zbog prijetnji bivšoj djevojci
(Izvor: Ilustracija)

Tri mjeseca zatvora zbog prijetnji bivšoj djevojci

Presudom Općinskog suda u Širokom Brijegu Sado Đugum iz Tomislavgrada osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od tri mjeseca zbog kaznenog djela ugrožavanja sigurnosti na štetu T. T.

Kako je priopćeno iz Kantonalnog  tužiteljstva  Zapadnohercegovačkog kantona , Sado Đugum optužnicom se teretio da je nakon što je u ožujku 2018. godine oštećena T. T. raskinula s njim ljubavnu vezu, istoj u više navrata, putem telefona s više brojeva, upućivao ozbiljne prijetnje po njezin život i tijelo i istu uznemiravao, te joj je putem telefonske komunikacije 1. ožujka 2018. godine poslao fotografiju ženskog lica s ozljedama kako bi istu zastrašio, te na taj način joj dao do znanja što joj se može dogoditi ako mu se zamjeri.

"Dana 21. travnja 2018. godine u ulici Vukovarska b.b., općina Posušje, u blizini diskoteke 'Gaudeamus', ispred motela 'Penava' u kojem je te prilike odsjela T. T., nakon što je istu sa svog mobilnog telefona nazvao, rekao joj je da siđe ispred navedenog motela kako bi razgovarali i kako bi joj on predao neke njene osobne stvari, a nakon što je T. T. to odbila, ponovno joj je ozbiljno zaprijetio da će joj napraviti problem u klubu dok bude pjevala i da će je prebiti i ošišati na ćelavo, na koji način da je počinio predmetno kazneno djelo ugrožavanje sigurnosti", navodi se u priopćenju.

Presuda je nepravomoćna i stranke imaju pravo izjaviti žalbu o kojoj će odlučivati Kantonalni  sud u Širokom Brijegu, navode iz Kantonalnog tužiteljstva.

federalna.ba/Fena

presuda
Kada Hotić presuda
0 31.05.2023 13:14
Murat Tahirović Udruženje žrtava i svjedoka genocida presuda Jovica Stanišić Franko Simatović
0 31.05.2023 12:43
presuda Jovica Stanišić Franko Simatović
0 31.05.2023 12:06
Nicolas Sarkozy presuda
0 17.05.2023 10:36