Televizijski debi Paris Jackson u Jimmy Kimmel Live

Televizijski debi Paris Jackson u Jimmy Kimmel Live

Paris Jackson je imala svoj debi na televiziji i to u Kimmel šou.

22-godišnja kćerka Michaela Jacksona pjevala je verziju singla sa legendarnog holivudskog Viper Rooma, iza kojeg stoji četveročlani bend.

Pjesma se pojavljuje na njenom debitantskom solo albumu ‘Wilted’ koji je izašao prošlog mjeseca.

Parisin debi solo album uslijedio je nakon prekida njenog projekta The Soundflowers sa bivšim partnerom Gabrielom Glennom.

Recenzirajući pjesmu 'Wilted', koju je napisao i producirao Andy Hull, frontmen indie rockera Manchester Orchestra, za NME je napisao: "Ukleti slojeviti vokali, blistava električna gitara i čudne progresije akorda prožimaju se "Wiltedom", a album je najbolji kada su ovi alt-rock elementi u prvom planu.

"'Wilted' je kao nešto između twee folk pop-a prethodnih izdanja Paris Jackson sa The Soundflowers i zbunjujuće alt-rock ikone koja bi mogla postati. Kao muzički uvod očarava, nedosljedan je i, ponekad, odličan. U konačnici, ovo je uvid u umjetnika kakav bi Jackson mogla biti."

Inače, Jackson, koja je i model i glumica, prijavila se za ulogu Isusa u predstojećem nezavisnom filmu Habit.

Film prati "uličnu pametnu djevojku sa fetišem Isusa koja se umiješa u nasilni posao s drogom i pronalazi mogući izlaz maskirajući se kao časna sestra".

Jackson se pridružuje Belli Thorne, Gavinu Rossdaleu i Josie Ho koji su već dio projekta. Film će producirati Elevatad Films and Voltage Pictures.

federalna.ba/NME

Dom naroda PSBiH Dom naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dom naroda BiH delegat
0 03.12.2022 22:38
Svjetsko prvenstvo fudbal nogomet Argentina Australija Katar
0 03.12.2022 22:09
Elvedina Muzaferija
0 03.12.2022 20:21