Stanivuković kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke
(Izvor: AA/Arhiv)

Stanivuković kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke

Predsjedništvo PDP-a donijelo je danas odluku da Draško Stanivuković bude kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke na lokalnim izborima u oktobru, rekao je lider stranke Branislav Borenović.

Borenović je rekao na konferenciji za novinare, nakon sjednice Predsjedništva PDP-a, da je ova odluka donesena nakon, kako je naveo, iscrpne, zdrave, mudre i zrele diskusije.

"Očekujemo da će izbori u Banjaluci biti prava, muška politička utakmica između PDP-a i SNSD-a, kao i da će Stanivuković odnijeti važnu i veliku pobjedu", rekao je Borenović.

Stanivuković je zahvalio na podršci koju je dobio za, kako kaže, novi izazov koji je pred njima.

"Imam najveću vjeru da će ovo biti snažna politička utakmica sa izvjesnim političkim rezultatom", rekao je Stanivuković novinarima.

Na konferenciji za novinare nisu se pojavili potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak i odbornik ove partije u Skupštini grada Banjaluka Milko Grmuša, koji su se ranije protivili da Stanivuković bude kandidat za gradonačelnika Banjaluke.

Borenović je rekao da Crnadak i Grmuša nisu sa njima na konferenciji za novinare zato što su otišli da zauzmu mjesto u restoranu gdje će svi zajedno na ručak.

federalna.ba/Srna

PDP Draško Stanivuković
Nenad Vuković PDP Dom naroda PSBiH Sud BiH
0 12.07.2024 17:42
CIK BiH Snaga naroda Ramo Isak HDZ BIH PDP Laburistička stranka
0 09.07.2024 19:04
Banjaluka Banja Luka Jelena Trivić Draško Stanivuković SDS
0 23.06.2024 18:24