Skender: Vjerujem u svoje igrače, ne bojimo se nikoga
(Izvor: NK Široki Brijeg)

Skender: Vjerujem u svoje igrače, ne bojimo se nikoga

Pred nogometašima Širokog Brijega u srijedu je prva utakmica polufinala Kupa BiH, a trener širokobriješke ekipe Dino Skender vjeruje kako njegova ekipa i protiv banjalučkog Borca može odraditi dobar posao, kao što je to bilo u četvrtfinalu protiv Veleža.

Skender je na današnjoj konferenciji za medije istaknuo je kako ne treba posebno isticati kvalitete Borca, koji je ove sezone iznimno dominantan u prvenstvu.

- Trebam uvjeriti igrače da se mogu pohrvati sa svim protivnicima, pa tako i s Borcem. Moram ih uvjeriti da je Borac moguće proći, ali svi smo svjesni da to neće biti lagan zadatak. Moramo biti na najvišoj razini odličnosti“, kazao je Skender.

On vjeruje da njegovi igrači mogu ponoviti dobar rezultat.

- Mi smo već u četvrtfinalu imali jako zahtjevnog protivnika kao što je Velež i pokazali smo kako možemo dobro odigrati, tako da ne sumnjam da to možemo ponoviti i protiv Borca. Vjerujem u svoje igrače, ne bojimo se nikoga - naglasio je šef stručnog stožera Širokog Brijega.

Vezni igrač Luka Mamić istaknuo je kako je momčad svjesna važnosti utakmice, te izrazio nadu kako će na krilima navijača ostvariti povoljan rezultat pred uzvrat u Banja Luci.

- Svjesni smo važnosti ove utakmice. Očekujemo veliku podršku naših navijača u Čitluku, ali jasno je kako bi voljeli da se ova utakmica igra na Pecari. Igrali smo protiv Borca dva puta ove sezone u ligi, primili smo tri gola u dvije utakmice, a nismo dali nijedan i to se mora promijeniti već u ovoj utakmici. Nadam se kako ćemo s dobrim rezultatom dočekati taj uzvrat na teškom gostovanju u Banja Luci - istaknuo je Mamić.

U kadru Dine Skendera za utakmicu na Barama neće biti ozlijeđenog Marka Capana, a upitni su nastupi i dvojice Tomića koji još uvijek nisu sanirali ozljede. Mladi Filip Taraba „preskače“ Bare zbog isključenja u Ugljeviku.

Polufinalna utakmica Kupa BiH između Širokog Brijega i Borca igra se na čitlučkim Barama u srijedu, 3. travnja, s početkom u 15.30 sati.

federalna.ba/Fena

NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg FK Velež
0 05.03.2024 13:57
NK Široki Brijeg FK Željezničar
0 26.02.2024 15:25
Čitluk FK Željezničar NK Široki Brijeg
0 26.02.2024 10:02
NK Široki Brijeg FK Sarajevo
0 18.02.2024 15:07
Ivan Šaravanja NK Široki Brijeg
0 16.01.2024 13:51
NK Široki Brijeg novi trener Dino Skender
0 08.01.2024 12:55