Sedmi dan potrage za tijelom djevojčice Danke

Sedmi dan potrage za tijelom djevojčice Danke

Sedmi dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nastavlja se potraga za tijelom dvogodišnje devojčice Danke Ilić u Borskom okrugu. Pripadnici Uprave kriminalne policije iz Beograda i Bora pregledaju okolinu kuće D.D. osumnjičenog za ubistvo male Danke.

Inspektori sa kamionom sa posebnom opremom za pretragu terena stigli su juče u selo Zlot i pregledaju okolinu osumnjičenog, a pripadnici Sektora za vanredne situacije i dalje pregledaju obližnji potok, javio je RTS.

Na terenu je juče izvršena pretraga šiblja oko močvare u selu Zlot, nedaleko od imanja D.D, prvoosumnjičenog za ubistvo, rezervoar u pilani na istom imanju i cijela pilana.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju. Poslije desetodnevne potrage i detaljnih provjera, policija je uhapsila dva pedesetogodišnja muškarca iz Bora, radnike "Vodovoda", kojima je određen pritvor do 30 dana, a terete se za teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Tužilaštvo je saopštilo da je D.D. priznao zločin, dok se J.S. branio šutnjom.

Uhapšeni su otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomogli da se tijelo premjesti na za sada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog za ubistvo D.D. preminuo je nedavno u Policijskoj upravi u Boru. 

federalna.ba/Srna

Danka Ilić potraga