Schmidt s rukovodstvom Doma naroda Parlamenta FBiH

Schmidt s rukovodstvom Doma naroda Parlamenta FBiH

Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Christian Schmidt bio je  danas u nastupnom posjetu Domu naroda Parlamenta Federacije BiH i tom prilikom održao sastanak s rukovodstvom Doma, Tomislav Martinovićem, predsjedateljem tog doma, te dopredsjedateljima Izenom Hajdarevićem i Slađanom Ilićem. Razgovaralo se o radu Doma naroda, te završetku procesa uspostave vlasti u Federaciji BiH.

Članovi rukovodstva Doma naroda informirali su visokog predstavnika  da će uskoro, izborom radnih tijela biti  u potpunosti završen proces konstituiranja Doma naroda Parlamenta Federacije BiH.

- Naša očekivanja su da ćemo u što skorije vrijeme imati funkcionalnu vlast u Federaciji BiH  koja će biti u stanju provesti brojne reforme, od reforme fiskalnog i poreznog sustava, zdravstvenog do reformi koje će omogućiti ubrzanje ekonomskog razvoja i bržu izgradnju putne infrastrukture - očekivanja su koja je uime rukovodstva Doma naroda na sastanku iznio predsjedatelj Tomislav Martinović.

Članovi rukovodstva Doma naroda Parlamenta Federacije BiH zahvalili su visokom predstavniku međunarodne zajednice u BiH na dosadašnjim odlukama te na potpori BiH na njezinom evropskom putu i dobijanju statusa kandidata za članstvo, saopćeno je iz Doma naroda Parlamenta FBiH.

federalna.ba/Fena

Christian Schmidt
Christian Schmidt Stolac komemoracija komemoracija blajburškim žrtvama
0 27.05.2023 18:13
Večernjakov pečat Michael Murphy Christian Schmidt Johann Sattler
0 26.05.2023 22:11
Bodo Weber Christian Schmidt Krug 99
0 21.05.2023 11:09
Christian Schmidt Dnevnik D
0 18.05.2023 21:06