Radović: U Banjaluci pozitivni trendovi u korist Šarovića i Trivić

Radović: U Banjaluci pozitivni trendovi u korist Šarovića i Trivić

Trendovi koje imamo sa biračkih mjesta u Banjaluci idu korist opozicionih kandidata za inokosne funkcije Mirka Šarovića i Jelene Trivić, kazao je večeras Milan Radović, zamjenik predsjednika SDS i predsjednik Gradskog odbora SDS Banjaluka.

- Prema podacima koje dobijamo iz gradskih sredina, ali i iz okoline, imamo bolji trend. Razlika kojom Mirko Šarović, vodi u Banjaluci u odnosu na protivkandidata Željku Cvijanović, je manja u od prednosti Jelene Trivić, kandidata za predsjednika Republike Srpske, naspram njenog protivkandidata Milorada Dodika. Na Petrićevcu u učionici 7 Šarović ima 203 glasa, a Cvijanović 193, u mjesnoj zajednici Centar „Ivo Anidrić“ Miro Šarović ima 151, a Željka Cvijanović 139, na Starčevici u učionici 034B Mirko ima 228 a Željka Cvijanović 218, na Saračici Šarović 270 a Cvijanović 230, Obilićevo Šarović ima 175 a Cvijanović 166 glasova - kazao je Radović.

Stevan Salatić, šef Sektora za politiku i medije SDS, kazao je da kada je u pitanju trka za sprskog člana Predsjedništva BiH stranka ima podatke za deset odsto obrađenih rezultata koji dolaze iz nekih opština, saopćio je SDS.

- O nekim trendovima još uvijek ne možemo govoriti jer iz nekih opština nemamo još nijedan rezultat. Možemo govoriti o nekim trendovima u gradovima pojedinačno pa tako možemo reći da Mirko Šarović vodi u Modriči i Šamcu, sa druge strane Željka Cvijanović ima prednost u Laktašima i Čelincu - naveo je Salatić.

federalna.ba/Fena

SDS Opći izbori 2022 izbori
Ekvitorijalna Gvineja izbori
0 21.11.2022 11:26
SBK Vlada SBK Skupština SBK Opći izbori 2022 Dom naroda FBiH Dom naroda PSBiH Dom naroda Parlamenta FBiH Dom naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine
0 19.11.2022 19:45