Pronađeno beživotno tijelo lovca iz Tomislavgrada, utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem

Pronađeno beživotno tijelo lovca iz Tomislavgrada, utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem

Na području Kovač planine (iznad naselja Eminovo selo), koja se nalazi sjeverozapadno od Tomislavgrada, jutros oko 9,20 sati djelatnici Policijske postaje Tomislavgrad pronašli su beživotno tijelo 61-godišnjeg lovca D.K. iz Tomislavgrada s prostrelnom ranom na području glave.

Potragu za njim pokrenula je obitelj sat vremena prije pronalaska, nakon što se stradali nije javljao na mobitel koji je davao signal zbog čega su posumnjali da mu se nešto dogodilo.

Djelatnici Policijske postaje Tomislavgrad su odmah alarmirali GSS Tomislavgrad te locirali mobitel nakon čega je i pronađen stradali lovac.

Na lice mjesta odmah je stigao i dežurni liječnik iz Doma zdravlja Tomislavgrad koji je vanjskim pregledom tijela utvrdio tragove koji ukazuju na nasilnu smrt od prostrelne rane vatrenim oružjem na području glave.

Očevici su obavili djelatnici MUP-a K10 i PU Tomislavgradu, a o ovom tragičnom događaju znati će se više nakon utvrđivanja svih okolnosti i obdukcije koja će se obaviti u prostorijama Bolničkog centra u Livnu.

federalna.ba/Fena

Lovac Tomislavgrad
Ministarstvo odbrane Bosne i Hercegovine Češka Republika Jana Černochova Zukan Helez Tomislavgrad
0 21.06.2024 16:48
Johann Sattler Tomislavgrad Livno Kanton 10
0 24.05.2024 16:46