Pretučen policajac u Laktašima
(Izvor: Ilustracija)

Pretučen policajac u Laktašima

Dvije osobe su protekle noći napale i pretukle policajca u Laktašima, u pokušaju da spriječe hapšenje treće osobe, koja je sa napadačima bila u društvu. Nakon incidenta, tri osobe inicijala B.R., S.Đ. i T.R. su uhapšene zbog osnova sumnje da su počinile krivično djelo "Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Naime, u noći između nedjelje i ponedjeljka u ranim jutarnjim satima, Policijskoj stanici Laktaši prijavljeno je da više osoba u alkoholisanom stanju ispred jednog ugostiteljskog objekta naraušavaju javni red i mir. Osoba inicijala B.R. je policajcima koji su pristigli na lice mjesta uputila uvrede i dala se u bijeg.

"Nakon što je sustignut i u toku lišenja slobode istog, osobe inicijala S.Đ. i T.R. su fizički napali policijskog službenika udarajući ga rukama u predjelu cijelog tjela, u namjeri da spriječe lišenje slobode osobe B.R.", navodi se u saopštenju.

Povrijeđenom policajcu je ukazana ljekarska pomoć u laktaškom Domu zdravlja.

Alkotestiranjem uhapšenih utvrđeno je da B.R. ima 1,74 g/kg alkohola u organizmu, S.Đ. 1,17 g/kg alkohola a T.R. 0,94 g/kg alkohola u organizmu.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

federalna.ba

laktaši povrede Banja Luka
Down sindrom Downov sindrom osoba s Down sindromom Banja Luka
0 08.08.2022 19:37
Mišo Vidović dajak Banja Luka Banjaluka
0 07.08.2022 17:47
Banjaluka Banja Luka odbornici skupština pauza
0 05.08.2022 21:30
Olav Reinertsen Franjo Komarica Caritas Banja Luka ambasador Norveške u BiH
0 05.08.2022 19:44