Predao se i drugi maloljetnik osumnjičen za ubojstvo Mijatovića
(Izvor: Ilustracija)

Predao se i drugi maloljetnik osumnjičen za ubojstvo Mijatovića

U Beogradu se policiji predao još jedan maloljetnik koji se sumnjiči za sudjelovanje u ubojstvu Đorđa Mijatovića, brata potpredsjednika Vlade Federacije Bosne i Hercegovine Vojina Mijatovića.

Beogradski mediji javljaju da se maloljetnik osumnjičen za teško ubojstvo predao u pratnji roditelja i odvjetnika nakon što je srbijanska policija uhitila  u utorak maloljetnika (16) koji se također sumnjiči za ubojstvo Mijatovića.

Maloljetnik (16) je priveden na saslušanje kod sudca za maloljetnike Višeg suda u Beogradu, a više javno tužiteljstvo u Beogradu je sudu predložilo da mu odredi pritvor kako ne bi utjecao na svjedoke,  ili ponovio kazneno djelo.

Srbijanski ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić potvrdio je u ponedjeljak da je u Beogradu preminuo Đorđe Mijatović (37), nakon što su ga u nedjelju pretukla dvojica mladića te dodao da je policija identificirala dvojicu napadača.

On je izjavio da je Mijatović pretučen u dječjem parku u općini Voždovac, te da se utvrđuje je li preminuo od udaraca koje je tom prilikom zadobio.

Tijekom obdukcije utvrđeno je da je Mijatović zadobio šest udaraca uslijed kojih mu je polomljena lubanja te da je nakon toga dobio epileptični napad i srčani udar.

federalna.ba/Fena

osumnjičeni Srbija Đorđe Mijatović
Srbija potraga osumnjičeni
0 19.07.2024 13:18
BiH Srbija pruga
0 18.07.2024 17:49
MUP RS potraga granica Srbija
0 18.07.2024 11:20
Srbija bračni par ubijstva neutralisali
0 16.07.2024 08:40