Povjerenik EU-a s gradonačelnikom Kordićem o stanju u gradu Mostaru
(Izvor: Sanel Kajan / federalna.ba)

Povjerenik EU-a s gradonačelnikom Kordićem o stanju u gradu Mostaru

Povjerenik Europske unije za susjedstvo i proširenje Olivér Várhelyi u pratnji veleposlanika Johanna Sattlera, voditelja Izaslanstva Europske unije u Bosni i Hercegovini i specijalnog predstavnika Europske unije u Bosni i Hercegovini, posjetio je danas Mostar.
 
U Gradskoj vijećnici primili su ga gradonačelnik Mostara Mario Kordić i predsjednik Gradskog vijeća Grada Mostara Salem Marić.
 
Na sastanku je bilo riječi o stanju Gradu Mostaru i procesima koji su pokrenuti od konstituiranja nove zakonodavne i izvršne vlasti u gradu do danas.
 
Naglašeno je kako je Grad Mostar danas pozitivan primjer suradnje i suživota u Bosni i Hercegovini te da može biti primjer za ostatak države na svim razinama.
 
Unatoč brojnim deficitima koji su nastali u vremenu bez postojanja Gradskog vijeća, naglašeno je kako su u ovom kratkom vremenu pokrenuti brojni procesi i projekti.
 
Zaključeno je kako fokus budućeg djelovanja treba biti stvaranje ozračja koje će pogodovati privlačenju stranih investicija, a koje će otvrati perspektive i nova radna mjesta, posebno za mlade ljude.

Sanel Kajan / federalna.ba

Slovačka koronavirus Covid19 pandemija virus žrtve
0 03.12.2021 14:37
Međunarodni dan osoba sa invaliditetom Sarajevo
0 03.12.2021 14:31
FK Tuzla City Radnik Bijeljina PLBiH
0 03.12.2021 14:15
Franjevački muzej Livno BiH izložba
0 03.12.2021 14:09