Održan Napretkov svečani božićni koncert
(Izvor: Fena)

Održan Napretkov svečani božićni koncert

Tradicionalni Napretkov svečani božićni koncert održan je u srijedu u franjevačkoj kapelici crkve sv. Petra i Pavla u Mostaru u organizaciji Hrvatskog kulturnog društva (HKD) ''Napredak'' Glavna podružnica Mostar.

Na koncertu je nastupio trio ''Senso'', kojeg čine mezzosopranistica Monija Jarak-Mikulić, Marijana Pavlović na glasoviru i Elina Gvozdić na violončelu, a publika je mogla uživati u izvedbama hrvatskih božićnih pjesmama.

Predsjednik HKD-a ''Napredak'' Glavne podružnice Mostar Miroslav Landeka podsjetio je da Napredak petu godinu za redom pripremio ovaj glazbeni događaj kako bi Mostarkama i Mostarcima dodatno uljepšao Božić.

- Drago mi je da smo uspjeli ponovno organizirati ovakav jedan događaj kako bismo svi mogli uživati u hrvatskim božićnim pjesmama i nadam se da će Napredak i u idućoj godini nastaviti raditi kao i do sada - istaknuo je Landeka.

Zahvalio je partnerima, prije svega Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona, Gradu Mostaru i Federalnom ministarstvu kulture i sporta.

federalna.ba/Fena

koncert HKD Napredak
Napretkov tjedan kulture Mostar HKD Napredak Napredak
0 27.03.2023 22:41
HKD Napredak Mostar koncert
0 22.03.2023 10:11
Federalni radio koncert
0 19.03.2023 09:28
The Gipsy Kings Zetra koncert
0 18.03.2023 13:24