Nova sezona italijanske serije "Ženski raj"

Od 15. novembra Federalna televizija najavljuje početak emitiranja četvrte sezone italijanske igrane serije „Ženski raj“. Nove priče, nove likove i neočekivane obrate, gledatelji mogu pratiti od ponedjeljka do petka u 16:10h.

Oktobar je 1960. godine. Italija je još pod dojmom Olimpijskih igara, za svakoga je budućnost san koji se može ostvariti, a Ženski raj je najljepša robna kuća u Milanu koja ispunjava želje svojih kupaca.
Vlasnik i direktor još uvijek je Vittorio Conti, kojeg uskoro očekuje vjenčanje sa Martom Guarnieri, a nju nalazimo kako se bori sa starim, ali i novim otkucajima srca.


Nicoletta, nakon rođenja kćerke Margherite, a rastrzana između Cesarea i Riccarda, pokušava postići sentimentalnu ravnotežu u životu.
Gabriella se vratila iz Pariza s novim znanjima, postaje dizajnerica u Ženskom raju i ulazi u svijet koji nije poznavala ranije. Put preko Alpa donio je puno promjena. Ona je samouvjerenija, sofisticiranija, manje naivna.
Čak i za Robertu, Gabriellinu najbolju prijateljicu i cimericu, život sprema velike promjene. U svojim danima posvećenim studiranju i radu, u iščekivanju povratka Federica Cattanea iz vojske, pojavljuje se Marcello Barbieri, muškarac čiji stil života ne odobrava, ali kojim je fascinirana. Federicov iznenadni povratak stavit će je pred težak izbor.
U Villi Guarnieri uvijek je teško izbjeći obiteljske sukobe, tako da je novi savez između Umberta i Adelaide konstantno na kušnji. Riccardo Guarnieri izgubio je veliki dio svoje bezbrižnosti i površnosti.
U kući Amatovih isčekuju rođaka Rocca, koji nikada prije nije napustio rodno selo, te će se Agnes i Salvatore morati suočiti s njegovim procesom emancipacije u modernom milanskom okruženju. Salvatore Amato, osim poteškoća zbog prisilnih profesionalnih izbora, morat će se suočiti sa novim Gabriellinim svjetonazorima.
Poteškoće u kući Cattaneovih nisu ograničene samo na priču o Nicoletti, jer nepredviđeni događaji donose opet u pitanje odnos između Luciana i Silvije.
Angela i Marcello Barbieri stižu u svijet Ženskog raja. Sa sobom donose samo tajne koje najradije ne bi otkrili, i puni su ambicija i snova. 

Robna kuća Ženski raj i dalje će biti centar svih događaja, pratimo život nove Venere, ali i nove šefice osoblja, gospođe Molinari. Serija uključuje i novo okruženje - Cinema Corso, priča priču o ženama i njihovim vrijednostima, njihovim težnjama, osjećajima, solidarnosti, ljubavi, majčinstvu i radu,
neovisnosti, želji za emancipacijom i obiteljskim vezama.

Dame i gospodo, vrijeme je za otvaranje!

zenski raj ženski raj 4