Nova serija "Pet" u programu Federalne televizije

Od subote 21.05.2022. u 20:15 Federalna televizija emitira novu krimi seriju „Pet“. Pet mladih žena protagonistice su ove serije sa kriminalističkim zapletom. Poslije mnogo godina splet okolnosti prijateljice iz djetinjstva spoji u centru obračuna kriminalnih klanova.

Životi koje su živjele prije toga i jesu ih i nisu pripremili za ono što će im se dešavati. Prije njih, sa one strane zakona u nekim ludim, prethodnim godinama, bili su njihova braća, očevi, momci, muževi... Ostale su bez njih i kada su povjerovale kako je to vrijeme prošlo, dogodilo se nešto poslije čega više nisu mogle da biraju.

Nisu se za to spremale, ne znaju kako da se ponašaju, ali briga za djecu, odanost prijateljstvu iz djetinjstva i ženska intuicija od njih će napraviti opasne i nepredvidive protivnice koje niko nije očekivao na kriminalnoj pozornici. Gotovo kao superheroine, one, iako slabije, znaju kako da pobijede.

Glavne uloge igraju Jelena Đokić, Hristina Popović, Marija Karan, Gala Videnović i Milena Radulović.

Ostale uloge: Jovan Lole Savić, Nebojša Dugalić, Bojan Dimitrijević, Nikola Đuričko, Žarko Laušević, Viktor Savić, Miodrag Dragičević, Nikola Kojo, Marko Gizdavić i Vuk Đukelić.

Scenarij: Strahinja Radetić i Balša Đogo

Režija: Balša Đogo