McGregor u Rimu pretukao poznatog talijanskog DJ-a
(Izvor: Guliver)

McGregor u Rimu pretukao poznatog talijanskog DJ-a

Talijanski mediji pišu kako je slavni irski MMA borac Conor McGregor u Rimu pretukao poznatog talijanskog DJ-a Francesca Facchinettija.

Napadnuti Facchinetti se oglasio preko YouTube kanala i kazao da su on i njegova supruga bili u društvu McGregora više od dva sata, a onda je došlo do sukoba. Također, Talijan je pokazao i povrede koje mu je nanio Irac.

''Conor McGregor udario me u usta i razbio mi nos pred deset svjedoka, mojim prijateljima i svojim tjelohraniteljima. Napao me bez ikakvog razloga nakon što smo dva sata razgovarali i zabavljali se. Mogao sam zašutjeti i ne reći ništa o ovome, ali kad sam već tu, moram reći da je ta osoba nasilna i opasna. Primio sam udarac bez ikakvog razloga. A taj udarac mogao je otići bilo kome. Mojim prijateljima, supruzi ili drugim ljudima. Zbog toga sam ga odlučio tužiti, jer on je jedna opasna i nasilna osoba", rekao je Facchinetti u svom obraćanju na društvenim mrežama.

Na Instagramu se oglasila i njegova supruga Wilma.

"Odjednom je Conor udario Francesca. Zvao nas je na drugi tulum, Francesco je rekao da idemo, a on ga je udario. Srećom, Francesco mu je bio poprilično blizu pa ga Conor nije mogao jako udariti. Francesco je pao na stol, a onda na pod. Prvo sam se upitala je li to neka šala, neki njihov show, a onda sam se paralizirala. Pogledala sam okolo i vidjela njegove prijatelje kako ga pridržavaju uz zid, budući da je on imao namjeru nastaviti udarati Francesca. Odvukli su ga sa strane. Upalila sam svjetla, ali redari su ih brzo ponovno ugasili. Francesco je krvario, željela sam mu pomoći, ali redari su nas razdvojili. Conor će ostati u Italiji do 26. oktobra. Ako ga vidite, držite se dalje od njega. Nemojte mu prilaziti niti ga tražiti autograme jer to je nestabilna i opasna osoba", napisala je.

federalna.ba

Conor McGregor napad UFC MMA