Ljubav je u zraku – Bajkovita prosidba u Tuzli 

U vremenu pandemije koronavirusa i sve manje lijepih i radosnih vijesti, mladi biznismen Semir Alić iz Tuzle, odlučio je svojoj djevojci Dijani Iličković prirediti nesvakidašnji dan za pamćenje. 

Uži krug Dijaninih i Semirovih prijatelja svjedočio je prelijepoj filmskoj priči u doba korone. 

Naime, Semir je sletio na aerodrom i odmah iz aviona zaprosio svoju djevojku. 

''Budući da smo zaista dugo u vezi i da je naša ljubav jača od svega, smatrao sam da Dijana zaslužuje ono najbolje i vrlo ozbiljno sam krenuo u pripreme cijele ceremonije. Dugo sam smišljao kako da je zaprosim, i mnogo ideja mi je zaista padalo napamet. Dvoumio sam se između nekoliko opcija i znao sam da to mora biti nešto neobično i spektakulrano kako to Dijana i zaslužuje. Tako sam se odlučio za let avionom, nakon čega su uslijedile i zaruke i zdravica uz vatromet", ispričao je Semir za naš portal, kojem su u realizaciji cijele ideje pomogli prijatelji. 

''Važan zadatak u svemu ovome, osim mojih prijatelja je imala i Dijanina prijateljica, kojoj je bio zadatak, da umjesto u dogovorenoj kupovini, sa Dijanom dođe na sasvim drugo mjesto, nakon čega je uslijedio šok. Avion slijeće, ja izlazim sa prstenom u ruci i idem prema njoj. Naravno, rekla je DA", kaže nam Semir, koji nam je ustupio i nekoliko fotografija ovog zaista prelijepog i nesvakidašnjeg čina krunisanja ljubavi, koji će zasigurno svi dugo pamtiti.

federalna.ba/Dino Durmić

tuzla
Dan nezavisnosti BiH tuzla
0 01.03.2021 11:16
crna hronika BiH tuzla napad
0 27.02.2021 18:48
pločica Đorđe Balašević tuzla
0 26.02.2021 15:06
pločica most Đorđe Balašević tuzla
0 26.02.2021 10:21