Iz Bregave izvučeno tijelo i vozilo
(Izvor: bljesak.info)

Iz Bregave izvučeno tijelo i vozilo

Kako javlja portal bljesak.info iz Bregave je izvučeno tijelo jednog od mladića, kao i vozilo. ''Izvučeno je jedno tijelo i vozilo. Za drugim tijelom se traga'', potvrdio je za Bljesak.info Ljudevit Marić glasnogovornik Uprave policije MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona. Portal javlja i da su tijelo stradalog mladića, kao i automobil marke Jeep odvezeni s mjesta događaja.  

Podsjećamo, riječ je o automobilu kojim su se tokom noći s nedjelje na ponedjeljak iz Stoca prema Vidovom Polju udaljila dvojica mladića, M.V. (20) i F.S., čije godište je, za sada, nepoznato, potvrdio je za Bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik Uprave policije MUP-a HNK. Marić je kazao kako se pretpostavlja da je vozilo na ovoj lokaciji zbog zamućenosti vode, te da postoje i vidljivi tragovi da je vozilo upalo u rijeku, ali i da se još uvijek ne može ništa potvrditi. Razlog tome je uglavnom nabujala Bregava koja zbog vremenskih neprilika i dalje raste.

Jučer je na terenu bio velik broj pripadnika MUP-a HNK, ISS-a Mostar, HGSS-a Čapljina, GSS-a, Civilne zaštita te dežurni tužitelj Tužiteljstva HNK. Stolačkoj policiji je u noći s nedjelje na ponedjeljak, R.V. (47) u 00:45 sati prijavila da je njen sin, M.V. bio u jednom kafiću u Stocu sa F.S. te da nije došao kući, kao i da je nedostupan na telefon. Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona su objavili da je sat nakon ponoći u policiju došao otac F.S., zajedno, sa S.P., koji je policijskim službenicima dao informacije o tome kako je on dao svoje vozilo M.V. i F.S. da odu u Vidovo polje, nakon čega im se gubi svaki trag.

Odmah nakon toga tijekom noći policijske patrole su obišle grad i šire područje, ali nisu uspjeli pronaći nikakve tragove sve do ponedjeljka ujutro.

federalna.ba/bljesak.info

mladići Stolac potraga