Ivanković vodi Zrinjski u hercegovačkom derbiju

Ivanković vodi Zrinjski u hercegovačkom derbiju

U srijedu će zaostalu utakmicu nogometne Premijer lige BiH u Mostaru igrati Zrinjski i Široki Brijeg, a Plemiće će u toj utakmici voditi Mario Ivanković.

„Momčad aktualnog prvaka tako će u utakmici protiv Širokog Brijega u srijedu voditi Mario Ivanković, 48-godišnji trener koji iza sebe ima veliko iskustvo u radu s prvom momčadi s obzirom na to da je u istom proveo gotovo šest godina, nakon čega je vodio našu U17 momčad i U19 reprezentaciju BiH, dok je trenutačno angažiran i u stručnom stožeru A reprezentacije BiH“, objavio je Zrinjski na Facebooku, ne navodeći je li Ivanković privremeno ili trajno rješenje.

U objavi mostarskog kluba navodi se kako će Ivankoviću u radu s prvom momčadi do daljnjeg asistirati treneri koji su bili članovi dosadašnjeg stručnog stožera.

Podsjećamo, Zrinjski je u subotu objavio da je s dosadašnjim trenerom Krunoslavom Rendulićem postignut dogovor o sporazumnom raskidu suradnje.

Rendulić je na klupi Zrinjskog proveo 12 mjeseci. U tom je razdoblju osvojio duplu krunu te je uveo Zrinjski u skupinu Uefine Konferencijske lige, što do sada nije pošlo za rukom ni jednom drugom klubu iz Bosne i Hercegovine.

federalna.ba/Fena

Mario Ivanković HŠK Zrinjski NK Široki Brijeg
HŠK Zrinjski AZ Alkmaar Nizozemska
0 30.11.2023 08:22
NK Široki Brijeg Kup BiH NK Sutjeska
0 28.11.2023 12:05
Zrinjski fudbal Mario Ivanković
0 21.11.2023 14:07
HŠK Zrinjski Legia Varšava
0 08.11.2023 13:45