Ivanković: Protiv Slobode nas zanimaju samo tri boda
(Izvor: Fena/Filip Kožul)

Ivanković: Protiv Slobode nas zanimaju samo tri boda

U 23. kolu m:tel Premijer lige BiH na stadionu Pecara u ponedjeljak, 21. ožujka u 18 sati sastaju se NK Široki Brijeg i FK Sloboda Tuzla. 

Borbu za bodove koji bi ih mogli odvesti do plasmana u Europu najavili su šef stručnog stožera Jure Ivanković i desni bočni igrač Kristijan Medić.

- Svaka je utakmica bitna i svaka nosi određeni imperativ. U nekim utakmicama smo podbacili i stvorili lošiju sliku i to želimo izmijeniti. Zanimaju nas samo tri boda. Treba nam jedna dobra utakmica da ostanemo na putu prema cilju koji smo zacrtali. Uostalom, želimo pobjedom lagodnije otići na reprezentativnu stanku – naglasio je Ivanković.

Trener Širokobriježana za Slobodu je rekao kako se radi o momčadi koja ima kvalitetne pojedince, posebice prema naprijed.

- Moramo biti gladniji gola, jer do sada smo imali ubačaja i lopti koji su bili opasni, ali nismo bili adekvatni u reakcijama. Moramo to popraviti – kazao je Ivanković.

Kristijan Medić, desni bočni igrač, u nekoliko posljednjih utakmica za Široki Brijeg igrao je na poziciji lijevog bočnog.

- U službi sam momčadi, spreman igrati sve što se od mene traži. Svjestan sam i svoje forme. Sigurno mogu puno više – kazao je Medić.

Najavio je i borbu za tri boda.

-Nećemo bježati od svojih načela igre. Sigurno će biti tvrda utakmica, ali zanimaju nas samo tri boda – kazao je Medić.

Za utakmicu sa Slobodom neće konkurirati samo ozlijeđeni Nicholas Llanos i Vinko Rozić. Glavni sudac na ovoj utakmici bit će Josip Martinović iz Čapljine.

federalna.ba/Fena

FK Sloboda FK Sloboda Tuzla NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg raskid ugovora
0 18.01.2023 15:08
GNK Dinamo NK Široki Brijeg
0 09.01.2023 14:15
Sloboda fudbal FK Sloboda
0 18.11.2022 13:05
FK Sloboda Sloboda Posušje Premijer liga BiH u nogometu
0 13.11.2022 14:57
FK Sloboda FK Sarajevo Premijer liga BiH u nogometu
0 05.11.2022 15:05