Galić: Markulj se ne spominje u aplikaciji Sky
(Izvor: Arhiva)

Galić: Markulj se ne spominje u aplikaciji Sky

Povodom navoda pojedinih medijskih kuća kako Središnji istražni ured Granične policije BiH "potresa skandal zbog sky istraga", ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić ustvrdio je u izjavi za Fenu da ta policijska agencija dosljedno i kontinuirano bori protiv kriminala i korupcije u vlastitim redovima te da netko "očigledno proizvodi senzaciju".

- U pojedinim medijima su se pojavile neistinite i neprovjerene informacije. Netko, očigledno, proizvodi senzaciju - izjavio je Galić tim povodom.

On je također ustvrdio kako se policijska službenica GPBiH Spomenka Markulj, prema njegovim saznanjima, nigdje ne spominje u aplikaciji Sky. 

Galić napominje kako je navedeni predmet u mjerodavnosti Tužiteljstva BiH, a Ured za profesionalne standarde i unutarnju kontrolu Granične policije BiH provodi internu istragu.

- Što se tiče drugih policijskih službenika i navoda, podržavam rad Tužiteljstva BiH i tima koji je formiran od Tužiteljstva BiH (Granična policija i Sipa) kako bi se provela istraga u ovom predmetu. Navedeni policijski službenici GPBiH privremeno su interno premješteni dok se ne završi istraga po tom predmetu - kazao je ravnatelj GP BiH Zoran Galić.

federalna.ba/Fena

Zoran Galić granična policija Sky aplikacija