Dva Molotovljeva koktela bačena na pub Conora McGregora
(Izvor: Ilustracija)

Dva Molotovljeva koktela bačena na pub Conora McGregora

Popularni MMA borac Conor McGregor vlasnik je The Black Forge Inn puba u Dublinu. Navedeni pub napadnut je od strane zasad nepoznatih napadača, koji su se poslužili Molotovljevim koktelima prilikom svoje akcije, a vijest prenosi The Mirror.

Prema navodima policije, pred ulazom u pub, pronađene su još dvije bombe na cijev (''Pipe bomb''). Ipak, unatoč napadu, nikakva konkretna šteta nije počinjena, nema ozlijeđenih osoba i lokal je normalno nastavio s radom. Nije poznato što je moglo isprovocirati agresore na ovakav čin.

Spomenuti pub, jedna je od najsvježijih McGregorovih kupovina i poslovnih poteza. Lokal je kupio za 2.75 milijuna dolara, a naravno da ga iskorištava i za dodatnu promociju svog Proper Twelve viskija. Lokal se inače nalazi u dijelu Dublinu u kojem je McGregor i odrastao.

U svakom slučaju, nisu ovo dobre vijesti za Conora McGregora koji je trenutno fokusiran na oporavak od teškog prijeloma noge, koji je zadobio u sedmom mjesecu protekle godine. Irac je tada izgubio od Dustina Poiriera, a povratak se očekuje sredinom ove godine. 

federalna.ba

Conor McGregor napad na pub incident