Crvena zvezda uputila izvinjenje Zlatanu Ibrahimoviću

Crvena zvezda uputila izvinjenje Zlatanu Ibrahimoviću

Fudbalski klub Crvena zvezda najoštrije je danas osudio uvredljive poruke fudbaleru Milana Zlatanu Ibrahimoviću i naveo da će u saradnji sa nadležnima pronaći primitivnog pojedinca koji je bacio mrlju na tradicionalno gostoprimstvo srpskog naroda.

Zvezda i Milan su sinoć u Beogradu odigrali neriješeno 2:2, u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa. Ibrahimović je utakmicu pratio sa tribina, a iako nije bilo publike na stadionu, nekoliko desetina ljudi sjedilo je u loži odakle se moglo čuti kako jedan muškarac vrijeđa švedskog fudbalera, porijeklom iz Bosne, na nacionalnoj osnovi. Između psovki, čulo se i "smrdljivi balijo".

"Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tokom sinoćnjeg meča sa Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda", navodi se u saopštenju Zvezde.

Iz beogradskog kluba su se izvinili Ibrahimoviću i naveli da nikada neće tolerisati ovakve ispade publike.

"Crvena zvezda će u saradnji sa nadležnim organima pronaći pomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posledice takvog ponašanja. Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koji je doživeo u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvek bio dobar domaćin i to je poznato u celoj Evropi i tako će ostati i ubuduće jer nikada ovakve ispade nećemo tolerisati", dodaje se u saopštenju.

Revanš utakmica Milana i Zvezde igra se narednog četvrtka na San Siru.

federalna.ba/Beta

Crvena zvezda uvrede Zlatan Ibrahimović
Igokea Crvena zvezda ABA Liga
0 03.05.2021 20:55
Zlatan Ibrahimović
0 26.04.2021 20:21
sport fudbal nogomet Zlatan Ibrahimović Milano Milan Italija
0 22.04.2021 22:22
Zlatan Ibrahimović kladionice
0 15.04.2021 09:28
Zlatan Ibrahimović Asteriks i Obeliks film glumac
0 08.04.2021 16:10