Benjamina Karić prihvatila poziv Draška Stanivukovića

Benjamina Karić prihvatila poziv Draška Stanivukovića

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić prihvatila je poziv gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića da dođe u službenu posjetu ovom gradu.

U objavi na društvenim mrežama zahvalila se na pozivu i naglasila da dijalog, otvorenost, saradnja i izgradnja mostova prijateljstva ostaje jedno do njenih opredjeljenja.

"Poštovani gradonačelniče Stanivuković,
Primila sam Vaše ljubazno pismo sa čestitkama za izbor na dužnost gradonačelnice Grada Sarajeva i dobrim željama za realizaciju uspješnih projekata za dobrobit stanovnika glavnog grada i svih građana naše domovine Bosne i Hercegovine. Na tome Vam toplo zahvaljujem.
 
Koristim ovu priliku da i Vama također uputim najbolje želje i mnogo uspjeha u realizaciji svih dobrih projekata u prelijepoj Banja Luci za dobrobit njenih stanovnika i svih građana naše zajedničke domovine. Uvjerena sam da će vrijeme pokazati koliko je značajno da naši gradovi, kao i sve druge lokalne zajednice, upravo sada uz dodatnu energiju mlade generacije, učine napore na razvoju i modernizaciji naših sredina. Sa zadovoljstvom sam primila poziv da posjetim Banja Luku na čemu Vam iskreno zahvaljujem.
 
Rado se odazivam i dijelim Vaše uvjerenje da ima puno mogućnosti za uspješnu saradnju dva najveća grada u našoj zemlji. Dijalog, otvorenost, saradnja i izgradnja mostova prijateljstva ostaje jedno do mojih opredjeljenja.", napisala je Karić. 
 
federalna.ba 
Draško Stanivuković Benjamina Karić Banja Luka Sarajevo
Ljeto na Vrbasu Banjaluka Banja Luka
0 20.06.2021 22:03
darivanje krvi BIMA Sarajevo
0 19.06.2021 21:26
Banja Luka Banjaluka rafting
0 19.06.2021 21:23
sport fudbal nogomet Sarajevo FK Sarajevo Vicko Ševelj Hajduk
0 19.06.2021 18:53
BiH Banja Luka Franjo Komarica Međunarodna paneuropska unija Pavo Barišić Vanja Gavran Trier Njemačka
0 19.06.2021 18:34