Arunas Gibieža nakon Red Bull Showruna: Uživao sam u atmosferi, ovaj vikend ću dugo pamtiti

Arunas Gibieža nakon Red Bull Showruna: Uživao sam u atmosferi, ovaj vikend ću dugo pamtiti

Virtuoz na motociklu Arunas Gibieža, koji je u nedjelju u Sarajevu otvorio glavni dio programa "Red Bull Showrun" impresivnim trikovima koji su probudili publiku i najavili odličan dan, izjavio je nakon događaja da je impresioniran arhitekturom Sarajeva te da je uživao u atmosferi.

Litvanac, koji je ušao u Ginisovu knjigu rekorda po najdužoj vožnji na zadnjem točku, jedan je od najpoznatijih stunt motociklista svijeta.

- OK Sarajevo, završili smo. Dan je bio nevjerovatan. Toliko ljudi, ogromna masa i tako dobra energija. Zaista sam uživao u atmosferi ovdje. Davao sam autograme sat vremena, a nakon hiljadu potpisa sam prestao brojati. Dan je bio zaista dobar, mnogo sam uživao. Driftbrothersi i David su obavili veoma lijep posao. U kombinaciji s energijom, trenuci su uvijek prelijepi i za sjećanje. Hvala svima što su došli i nadam se da ću se vratiti što prije. Srećom, došli smo nekoliko dana ranije pa sam imao priliku da prošetam gradom i probam lokalnu hranu. Također, otišao sam u lokalnu tržnicu. Impresioniran sam arhitekturom, time kako su ljudi prijateljski nastrojeni. Bio je ovo nevjerovatan vikend. Ovo ću dugo pamtiti - poručio je Gibieža.

Red Bull Showrun definitivno je ispunio visoka očekivanja, a 9. juni ostat će u lijepom sjećanju svima, kako zvijezdama spektakla, tako i mnogobrojnoj publici. Događaju je prisustvovalo najmanje 35.000 gledalaca iz Bosne i Hercegovine, regije i svijeta, uz hiljade drugih koji su pratili događaj u direktnom TV prenosu, objavili su organizatori.

federalna.ba/Fena

Red Bull Showrun