Alfaro: Nemamo šta da izgubimo protiv Holandije
(Izvor: EPA-EFE/Tolga Bozoglu)

Alfaro: Nemamo šta da izgubimo protiv Holandije

Selektor fudbalske reprezentacije Ekvadora Gustavo Alfaro izjavio je danas da njegova ekipa nema šta da izgubi u predstojećem meču sa Holandijom na Svjetskom prvenstvu u Kataru. "Sutra je utakmica koju bi trebalo da izgubimo. Holandija je došla na prvenstvo da bi postala svjetski šampion, a ne samo da bi vidjela dokle može da stigne", kazao je Alfaro.

On je ocijenio da to njegovu reprezentaciju, u utakmici Grupe A koja se igra u petak, stavlja u poziciju u kojoj "nemaju šta da izgube" i naglasio da mu ono što je do sada vidio od svoje ekipe daje samopouzdanje.

Dvostruki strijelac u meču prvog kola protiv Katara, Ener Valencia, morao je da napusti tu utakmicu zbog udarca u koljeno, ali selektor Ekvadora navodi da "nema sumnje" da će on igrati protiv Holandije.

Reprezentacija Ekvadora pobijedila je domaći Katar sa 2:0 u prvom kolu Grupe A na Svjetskom prvenstvu, dok je Holandija istim rezultatom slavila protiv Senegala.

U mečevima drugog kola te grupe, Katar se sutra od 14.00 sastaje sa Senegalom, dok Ekvador i Holandija svoj meč igraju od 17.00.

federalna.ba/Beta

Ekvador Holandija
Ekvador novinari USB pismo bomba
0 21.03.2023 14:02
Ekvador potres zemljotres
0 19.03.2023 08:52
klizišta poplava Ekvador prirodne katastrofe
0 22.02.2023 18:08