Aladžić pred ključne utakmice Staklograda: Cilj je dupla kruna

Aladžić pred ključne utakmice Staklograda: Cilj je dupla kruna

Nakon pauze od dva tjedna, futsaleri Mostar Starog Grada Staklorada se vraćaju natjecanju i u narednom razdoblju ih očekuju dvije važne utakmice.

U nedjelju je na rasporedu susret 12. kola Premijer futsal lige BiH, a u goste u Mostar dolazi šampion KMF Radnik iz Bijeljine.

Susret je u dvorani USRC "Midhat Hujdur - Hujka" i počinje u 20 sati.

- Podrška s tribina nam je sada najpotrebnija. Dođite u Sjeverni i budite podrška našim futsalerima u borbi za preuzimanje liderske pozicije. Ide Stari - poručio je Amel Bajgorić, predsjednik Mostar SG.

Nakon utakmice protiv Radnika, Mostarci u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine gostuju u Širokom Brijegu kod MNK Hercegovina. Igra se jedna utakmica i na rasporedu je 28. veljače.

- Na rasporedu su nam dvije teške utakmice, ali mi idemo korak po korak, od utakmice do utakmice. Ovu mini pauzu smo iskoristili da se što bolje spremimo za predstojeći duel sa Radnikom i da poslije ovog kola preuzmemo lidersku poziciju. Svi znamo koliko nam je bitna utakmica, ali mislim da smo se dobro spremili i da ćemo ostvariti zacrtanu pobjedu. Dosta smo promijenili ekipu i dobili na toj potrebnoj brzini i energiji. Od prvog dana kako je došao, trener nam je nametnuo svoj sistem igre, koji smo mi igrači dosta dobro prihvatili. Imali smo vremena i za uigravanje ekipe jer smo počeli rano sa pripremama. Naš cilj i ove godine je jasan, a to je dupla kruna i moje mišljenje je da ćemo to i ostvariti. Najvećeg konkurenta vidim u ekipi Radnika - kazao je kapiten Mostar SG Marijo Aladžić.

federalna.ba/Fena

futsal Mostar SG Staklorad