U Galeriji SUM-a izloženi radovi profesora Akademije likovnih umjetnosti

U Galeriji SUM-a izloženi radovi profesora Akademije likovnih umjetnosti

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona Nevenko Herceg u Galeriji Sveučilišta u Mostaru otvorio je izložbu radova profesora Akademije likovnih umjetnosti SUM-a pod nazivom "Ubi concordia, ibi victoria".

Herceg je tom prigodom istaknuo kako Sveučilište u Mostaru svojim razvojem postavlja standarde drugim sveučilištima, čak i na europskoj razini, objavili su iz Vlade HNK-a.

"Rukovodstvu SUM-a, na čelu s rektorom Zoranom Tomićem, kao i svim djelatnicima upućujem iskrene čestitke kako na realiziranju projekta Galerije i Tiskare, tako i niza drugih projekata koji su Sveučilište pozicionirali na razinu europskih visokoobrazovnih institucija. Također, upućujem i srdačne čestitke kolegama sveučilišnim profesorima za djela koja su danas izložena široj javnosti", kazao je Herceg.

Dodao je kako Vlada HNK-a prepoznaje rad mostarskog Sveučilišta te da će i u buduće poticati njegov napredak.

"Vlada HNK-a, prepoznaje i podupire rad i razvitak Sveučilišta, a i u konkretnom je slučaju značajno financijski pomogla uređenje i opremanje ovih prostora. Tako će biti i u buduće, a sve s ciljem poticanja napretka i stvaranja društva znanja koje će jamčiti bolju i sigurniju budućnost svakom pojedincu", kazao je predsjednik Herceg proglasivši izložbu otvorenom.

federalna.ba/Fena

SUM Mostar Sveučilište u Mostaru Nevenko Herceg
Mostar Stari most
0 01.02.2023 09:45
Mostar Udruženje roditelja djece s invaliditetom svjetlost
0 30.01.2023 19:35
pljačka uhićenja Mostar
0 30.01.2023 11:26
Mostar
0 29.01.2023 09:47